Program “E-ured” namijenjen je organizaciji poslovanja advokatskih ureda i slicnih djelatnosti, odnosno ukratko to je program koji će smanjiti upotrebu papirnih dokumenata i vase poslovanje dici na novi nivo poslovanja, produktivnosti i efikasnosti.

Korištenjem ovog programa vaš ured će dobiti prednost nad klasičnim poslovanjem kao na primjer:

- Detaljan i brz uvid u sve aktivne i arhivne predmete

- Brz pregled svih aktivnosti vezanih za predmet (prilozi, dokumenti, osobe, rocista, zadaci, finansije)

- Program podrzava upravljanje dokumentima na lokalnom racunaru, cloud i web servisima tako da pristup istim imate sa bilo kojeg fizickog mjesta. Mozete na primjer poceti dokument raditi u uredu na nastaviti kod kuće. Moguće je skenirati dokumente i iste koristiti pomoću racunara bez potrebe za fizickim otvaranjem fascikla.

- Pristup dokumentima i predmetima sa bilo kojeg fizickog mjesta .

- Program omogucava zvucni alarm predstojecih zadataka i obaveza.

- Automatska evidencija angaziranja osoblja.

- Proracun tarifa, izdavanje predracuna i faktura klijentima, kao i vodjenje financijske evidencije.

Korisnicki interfejs programa dizajniran je tako da je u istom omoguceno vrlo lako snalazenje i brz napredak prilikom pocetka koristenja programa. Takodjer uz program se isporučuje video uputstvo za koristenje svih modula programa, a takodjer prilikom kupovine programa vrsimo obuku novih korisnika, u skladu sa dogovorom.

Program je dizajniran tako da korisnik ima vrlo malo mogucnosti za greske prilikom koristenja.

TEHNICKA STRUKTURA

Ispod jednostavnosti koristenja nalazi se mocna tehnicka struktura koja koristi najsavremenije informatičke trendove. Program radi sa mocnim serverskim bazama podataka koje se mogu instalirati na personalnom racunaru, lokalnoj mrezi ili cloud serveru. Izbor strukture zavisi od potrebe i strukture korisnika programa.

Program je sadrzi vrlo kvalitetan organizer sa alarmom, te detaljnu hronoloski slozenu evidenciju svih aktivnosti.

Kreiranjem predlozaka dokumenata, skraticete vrijeme izrade dokumentacije koju cesto koristite. U predloske program automatski ubacuje podatke o klijentima tako da je vrijeme izrade pojedinih dokumenata mnogo krace od standardnog kreiranja. Podrzani su svi poznatiji office paketi. Nacin koristenja mozete vidjeti u video prezentaciji programa.

E-ured ima jako veliku bazu korisnika u svim drzavama u regionu. Zahvaljujuci povratnim informacijama od strane korisnika uspjeli smo razviti najkvalitetniji program ove vrste u regionu, koji se sa svakom novom verzijom obogacuje sa novim mogucnostima.

Program se isporucuje u verzijama:

-Desktop (jedan racunar)

-Program u lokalnoj mrezi

-Cloudu

Video prezentaciju programa mozete vidjeti na

Redovne informacije o proizvodu mozete pratiti na

Dodatne ifnromacije o proizvodu mozete dobiti na email

elektronski.ured@gmail.com