Iz iskustva znamo da svako preduzece ima svoje specificne potrebe, procedure i zahtjeve, po cemu se razlikuje od ostalih preduzeca u svojoj djelatnosti, čime se javlja potreba za odgovarajućim alatom za organizaciju i vodjenje poslovanja istog. Kreiranje kompletnih informatickih projekata za jednu organizaciju je vrlo ozbiljan posao koji kvalitetno mogu izvesti samo profesionalci. Programiranje je samo jedan dio u kompletnoj organizaciji, te je osim poznavanja informatickih tehnologija, potrebno poznavanje poslovnih procesa, te opstih i posebnih procedura u jednoj poslovnoj organizaciji.

Pojedujemo visegodisnje iskustvo u realizaciji informaticklih projekata u raznim privrednim oblastima, kao naprimjer tekstilna, drvna, metalna industrija, trgovina, ugostiteljstvo, odrzavanje, iznajmljivanje i prodaja motornih vozila, prevoz roba i putnika,ljudski resursi, organizacija pruzanja medicinskih usluga,proizvodnja stolarije i namjestaja i td.....

Rijetko se mogu naci djelatnosti u kojim nismo dosli u dodir u visegodisnjoj praksi, no i pored velikog iskustva vrlo cesto dobijemo specifican zahtjev koji se odnosi na odredjenu poslovnu organizaciju, sto u vecini slucajeva i realiziramo, ovisno o tehnickim uslovima, kojim raspolazemo mi i korisnik nase usluge.

Ukoliko imate potrebu i interes za specificno poslovno softversko rjesenje mozete nas kontaktirati bez i nakon razgovora mozete razmisliti o nasem prijedlogu za vase preduzece.

Cijena projekata zavisi od slozenosti, te potrebnog vremena za njihovo realiziranje, medjutim ista nije visoka i pristupacna je svakom ozbiljnom preduzecu ili drugom poslovnom subjektu.

Nasa uza specijalnost su kompleksne serverske baze podataka cije je koristenje neophodno za svaki ozbiljan posao, bilo da se radi o preduzecu , ili drugom vidu organizacije koja ima potrebu za mocnim alatom za organizaciju svog djelovanja.

Dodatne ifnromacije o proizvodu mozete dobiti na email

elektronski.ured@gmail.com